Yamaha Outboard Tuning

Bij AVT Marine Tuning® is het mogelijk om in- en buitenboordmotoren te chiptunen. Wij werken alleen met op maat geschreven software!

AVT Marine Tuning® De Pro in Water Scooter, Jetski, Offshore Powerboats & Outboards Remapping!

Optimaliseer de Kracht van Je Yamaha Buitenboordmotor met Chiptuning

Welkom bij AVT Marine Tuning, dé autoriteit op het gebied van chiptuning voor Yamaha buitenboordmotoren. Als enthousiaste watersportliefhebbers begrijpen we dat kracht en prestaties cruciaal zijn om het meeste uit je tijd op het water te halen. Met onze geavanceerde chiptuningdiensten bieden we je de mogelijkheid om de prestaties van je Yamaha buitenboordmotor te verbeteren, zodat je kunt genieten van een ongeëvenaarde ervaring op het water.

Waarom Chiptuning voor Yamaha Buitenboordmotoren?

Yamaha buitenboordmotoren staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid, maar soms wil je meer. Of het nu gaat om snelheid, brandstofefficiëntie of algemene prestaties, chiptuning is de sleutel tot het maximaliseren van het potentieel van je buitenboordmotor. Hier zijn enkele voordelen van onze chiptuningdiensten:

 1. Verhoogd Vermogen: Chiptuning optimaliseert de motorparameters en ontgrendelt extra vermogen, wat resulteert in snellere acceleratie en een hogere topsnelheid.
 2. Brandstofefficiëntie: We kunnen de brandstofinspuiting fijnafstemmen om de efficiëntie te verbeteren, waardoor je langer op het water kunt blijven zonder vaak te hoeven tanken.
 3. Soepeler Draaien: Onze chiptuning kan helpen om ongewenste trillingen te verminderen en de algemene werking van je buitenboordmotor te verbeteren.
 4. Aangepaste Prestaties: We begrijpen dat elke watersporter unieke behoeften heeft. Daarom bieden we aangepaste chiptuningoplossingen om te voldoen aan jouw specifieke wensen.

Hoe Werkt het?

Onze chiptuningexperts hebben uitgebreide ervaring met Yamaha buitenboordmotoren en gebruiken geavanceerde apparatuur en software om de prestaties van je motor te optimaliseren. We passen de software aan om de prestaties te verbeteren zonder de betrouwbaarheid in gevaar te brengen. Het resultaat is een motor die krachtiger en efficiënter presteert dan ooit tevoren.

Waarom AVT Marine Tuning?

Bij AVT Marine Tuning staan we voor kwaliteit en klanttevredenheid. Onze deskundige technici zijn gepassioneerde watersporters en begrijpen de behoeften van onze klanten. We streven naar de hoogste normen van professionaliteit en precisie in al onze chiptuningdiensten.

Of je nu een professionele visser bent op zoek naar betere prestaties of gewoon op zoek bent naar meer plezier op het water, AVT Marine Tuning is hier om je te helpen je doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze chiptuningdiensten de prestaties van je Yamaha buitenboordmotor kunnen verbeteren.

Contacteer Ons

Heb je vragen of wil je meer weten over onze chiptuningdiensten voor Yamaha buitenboordmotoren? Neem gerust contact met ons op via info@avtmarinetuning.com We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen het meeste uit je tijd op het water te halen.

Ontdek wat chiptuning voor je Yamaha buitenboordmotor kan betekenen. Verbeter de prestaties, verhoog de efficiëntie en geniet van een ongeëvenaarde ervaring op het water met AVT Marine Tuning.

Welke Yamaha buitenboordmotoren kunnen wij herprogrammeren?

 • F40
 • F50
 • F60
 • F70
 • F75
 • F90
 • F100
 • F115
 • F150
 • F175
 • F200
 • F225
 • F250
 • F300
 • F350
Chiptuning Yamaha

Werwijze van Marine Tuning/ECU Remap

Het Tunen / ECU Remap van AVT Marine Tuning® van uw voertuig wordt gedaan door bij ons een offerte op te vragen,
Wij vragen u daarom het merk, type, PK’s en jaartal van uw motor en een foto van uw ECU* (*ECU staat voor Engine control unit ofwel de regel computer van de motor) naar ons te E-mailen info@avtmarinetuning.com, Zo kunnen wij controleren en aangeven wat er mogelijk is en als u daar van onder de indruk bent zullen we u vragen de ECU op te sturen zodat wij binnen zeer korte tijd de chiptunning voor u kunnen uitvoeren om vervolgens de ECU naar u terug te sturen.
en dan begint het pas echt natuurlijk!
Heerlijk met meer vermogen en meestal lager brandstof verbruik uw voertuig bevaren, rijden of vliegen.

Op maat gemaakte tuning/remap

Meer vermogen

Hoge kwaliteit

Lage prijzen

Live support

Process tijd 1 tot 3 dagen

Support voor bijna alle merken

Marine Tuning in 4 simpele stappen

1

Maak foto van ECU Email deze naar info@avtmarinetuning.com

2

Ontvang van ons snel bericht terug met de eventuele mogelijkheden

3

Stuur ECU naar ons op voor modificatie

4

Nadat de ECU bij ons is gemodificeerd ontvangt u deze retour

Remapping Yamaha Outboard

Garantie en Service

AVT Marine Tuning staat garant voor het leveren van een hoogstaand kwalitatief, veilig en betrouwbaar product. Het is daarmee vanzelfsprekend dat AVT Marine Tuning uitstekende garanties geeft op al haar geleverde producten. Alle producten van AVT zijn uitvoerig getest en bevinden zich altijd binnen de veiligheidsmarges van het belasting niveau van de motor.

De resultaten zijn afhankelijk van het ontwerp van de boot, de schroeven/props, de atmosferische omstandigheden, de omgeving en de bestuurder. We kunnen geen snelheids- of planeer tijdverhogingen garanderen met de vele verschillende toepassingen. KMPH en vermogenstoename zijn handige vuistregels en zijn op geen enkele manier gegarandeerd!

Daarom geven wij 30 dagen niet goed geld terug

Altijd gratis terug schrijven van originele software

en 5 jaar garantie op de software

Neem contact op

Noard 148, 8711 AL Workum, Nederland

+31 (0)611385286
info@avtmarinetuning.com